Ontdek

Build your own

Ben jij een specialist in een technisch vakgebied wat we nog niet hebben binnen Talent4s of ben jij een technisch bedrijf waar we nog geen afdeling voor hebben, neem dan contact met ons op. Wij binnen Talent4s zijn continu opzoek naar nieuwe technische vakgebieden. Ook zijn we binnen Talent4s continu opzoek naar nieuwe specialisten om een nieuwe afdeling op te starten en de Nederlandse bedrijven te helpen met kwalitatief personeel. Ook grote bedrijven kunnen in-house een afdeling krijgen binnen Talent4s die hun voorziet van hoogwaardige uitzendkrachten. Samen gaan we dan aan de slag. Neem contact met ons op en informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismaking.

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of digitaal. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.