Ontdek

Electric4s

Electric4s is er voor alle installatie bedrijven. Of je nou een goede e-monteur zoekt of een gekwalificeerde BMI monteur, Electric4s is de afdeling binnen Talent4s om jouw bedrijf verder te hebben met goede medewerkers. Binnen Electric4s zitten specialisten die ervaring hebben met verschillende projecten. Hierdoor weet Electric4s precies waar de vakman aan moet voldoen voor jouw bedrijf. Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismaking.

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of digitaal. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Electric4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Electric4s zitten specialisten die zelf ervaring hebben in de installatietechniek. Hierdoor weten wij precies wanneer de vraag hoog is en zijn daardoor altijd voorbereid.

Binnen Electric4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring in de installatie wereld. Onze specialisten hebben op alle grote projecten binnen Nederland gewerkt.