Ontdek

Ground4s

Ground4s is de afdeling binnen Talent4s voor alle grondverzet bedrijven, hoveniers en stratenmakers. Ben jij opzoek naar goed personeel om jouw bedrijf mee te versterken neem dan contact op. Binnen Ground4s zitten specialisten die precies weten waar ze het over hebben en ervaring hebben met de branche. We weten precies waar de medewerker aan moet voldoen en daardoor behaal je direct een optimaal rendement.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Neem contact met ons op. Binnen Talent4s brengen we jou razendsnel in contact met de juiste afdeling.

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of digitaal. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Talent4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Ground4s zitten specialisten die precies weten hoe het werkt in de sector, daarom weten wij precies wanneer het seizoen begint.

Binnen Ground4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring in de tuinbouw. Onze specialisten hebben mee mogen werken aan grote landelijke projecten.