Ontdek

Home4s

Voor alle stucadoor bedrijven tot aan ruwbouw, Home4s is de afdeling binnen Talent4s die jou de vakman levert in de bouw. De specialisten binnen Home4s hebben zelf ervaring in de bouw. Of je nou tegelzetters zoekt of schilders, Home4s heeft de geschikte uitzendkracht met ervaring klaar staan. Wij weten precies wat jij zoekt. Neem contact met ons op en krijg gelijk een oplossing voor jouw personeelstekort. Of het nou is om de piekbelasting op te lossen of voor de lange duur. Wij hebben altijd de oplossing.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismaking.

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of digitaal. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Talent4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Home4s zitten specialisten die in contact staat met de grote bouwers en weten wanneer de grote projecten beginnen. Zodra de vraag toe neemt is Home4s al voorbereid.

Binnen Home4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring in de bouw. Onze specialisten hebben op alle grote bouwprojecten van Nederland gelopen en daar buiten.