Ontdek

Metal4s

Metal4s is de afdeling binnent Talent4s die de metaalbedrijven voorziet van medewerkers. We hebben specialisten die ervaring hebben in alle onderdelen van de metaalsector. Van CNC’ frezers tot lassers in zowel TIG/MIG/MAG. Metal4s is het aanspreekpunt binnen Talent4s als het gaat om vakmannen in de metaalsector. Door ervaring en weten wat er speelt heeft Metal4s voor elk bedrijf in de metaal een vakman klaar om de klus te klaren.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op met Talent4s of maak direct een afspraak voor een kennismaking. 

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of houden we een digitale kop koffie. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Talent4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Yacht4s zitten specialisten die in contact staat met de grote bouwers en weten wanneer de grote projecten beginnen. Zodra de vraag toe neemt is Yacht4s al voorbereid.

Binnen Metal4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring in de metaalsector. Onze specialisten hebben gewerkt bij verschillende bedrijven in de metaalsector.