Ontdek

Mystery employee

Vele bedrijven hebben intern veel doorloop van personeel en hebben geen idee waar dit aan kan liggen. Talent4s biedt jouw bedrijf een oplossing door samen een optimale werksfeer te creëren. Vaak heeft het management geen inzicht in zaken die spelen op de werkvloer. Hierop heeft Talent4s wat bedacht. De Mystery Employee. Hierbij komt een expert van Talent4s langs en gaat aan de slag als medewerker. 

Hoe werkt het?

1 Je maakt een afspraak.

Je maakt hieronder een afspraak met Talent4s wanneer het jou uitkomt. Samen met jou schetsen we de interne structuur van jou bedrijf. Hierna kiezen we een van onze experts. Onze medewerkers hebben allen een verschillende achtergrond en bezitten verschillende certificaten en keuringen om kundig aan de slag te gaan in verschillende branches. 

2 Aan de slag.

De geselecteerde expert gaat op de gekozen datum aan de slag als mystery employee. Dit betekent dat hij intern wordt voorgesteld op de werkvloer als een nieuwe potentiële medewerker. Hij draait de gehele dag mee en probeert interne structuren in kaart te brengen.

3 Rapportage

De expert maakt een rapportage van de bevindingen en presteert dit aan management. In de rapportage worden er ook aanbevelingen gepresenteerd. In vele gevallen komen we op die manier tot verassende bevindingen en dat maakt de mystery employee tot een succes.

Verder met Artificial Inteligence

Nadat de expert de aanbevelingen heeft gepresenteerd, is er een spannende kans voor u om de interne processen van uw bedrijf verder te optimaliseren door het fantastische vermogen van kunstmatige intelligentie te benutten. Met trots een baanbrekende samenwerking met HRMNY heeft opgezet, waarmee zij het eerste bedrijf in Nederland zijn dat deze unieke service aanbiedt. Samen met HRMNY zal hun geavanceerde AI-software jou in staat stellen om uiterst efficiënte teams binnen jouw organisatie te creëren, wat uiteindelijk de prestaties en productiviteit van uw bedrijf zal verbeteren. Deze samenwerking biedt ongeëvenaarde inzichten in de sterke en zwakke punten van jouw teams binnen het bedrijf, zodat jou de middelen beter kunt toewijzen, innovatie kunt stimuleren en de besluitvorming kunt verbeteren. 

Geheel vrijblijvend

Plan een afspraak in