Basis

Wie zijn wij

Wij merken dat er veel behoefte is in goede en persoonlijke begeleiding binnen de uitzendwereld. Veel personen bulken van het talent maar kunnen dit niet overbrengen op hun cv. Ook doordat veel bedrijven voorbij gaan aan het aspect dat niet elke persoonlijkheid past bij elke opdracht. Vanuit deze behoeft is Talent4s ontstaan. Wij willen frisheid brengen in de uitzendwereld en samen met zowel de klant als de medewerker werken aan een mooie toekomst die vraagt om creatieve oplossingen. Wij geloven bij Talent4s dat je in je kracht moet staan en vooral moet doen waar je goed in bent. Hierdoor laten wij liever zaken over aan andere die zij beter kunnen en houden wij ons bezig met onze expertises.

Werken met

JEX

Wij bij Talent4s werken samen met JEX. JEX is onze partner die ervoor zorgt dat al onze medewerkers op tijd betaald worden en veel van onze administratieve taken overneemt. Door JEX zijn wij volledig SNA gekeurd (NEN 4400-1) en zijn onze administratieve kosten vele malen lager dan onze concurrenten. Al onze medewerkers hebben volledige inzicht in salarisstroken doormiddel van de innovatieve app en werken wij altijd volgens de geldende regels. Op deze manier houden wij meer tijd over om voor jouw bedrijf succesvol personeel te zoeken en kunnen wij er meer zijn voor onze medewerkers. 

Voordelen

Waarom Talent4s?

Talent4s is ontstaan uit een passie en dat kun je zien. Talent4s is opgedeeld in verschillende vakgebieden en op die manier krijgt de klant altijd een specialist die weet wat het werk inhoudt. Het uitgangspunt van Talent4s is dat wij altijd eerst kijken of de desbetreffende persoon past met zijn persoonlijkheid bij het bedrijf. Wij hebben gemerkt door onderzoek er vele personen niet aansluiten qua persoonlijkheid. Op die manier krijg je nooit het optimale rendement. Talent4s kijkt op innovatie technieken en past AI toe op het selectie proces waardoor wij altijd de ideale match krijgen. Zodra de optimale balans in het bedrijf is ga je voor het maximale rendement. Talent4s gaat net een stapje verder.

Wel zo fijn

Duurzaamheid

Bij Talent4s zit duurzaamheid in ons DNA. Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Al onze medewerkers rijden in een schone (waar mogelijk elektrische) wagen. Carpoolen is eerder regel dan uitzondering. Wij werken zoveel mogelijk digitaal en gebruiken zo min mogelijk onnodig papier. Daarnaast werkt Talent4s samen met enkele premium partners die meewerken aan de energie transitie. Wel zo fijn.

Voorstellen

Het team

Eigenaar

Thies J. Vissia