Ontdek

Solar4s

Solar4s is de afdeling binnen Talent4s die zich bezig houdt met het zoeken van vakmannen voor de bedrijven in de zonnepanelen en de laadpalen branche. In Nederland is er een enorme vraag naar zonnepanelen en laadpalen. Door die vraag is er ook een enorme vraag naar goede vakbekwame medewerkers. Solar4s heeft zelf jaren ervaring met zonnepanelen en laadpalen. Door veel in contact te staan met bedrijven in de branche en de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen weet Solar4s precies wat jouw bedrijf nodig heeft aan personeel. Alle mensen zijn vakbekwaam en hebben ervaring met laadpalen of zonnepanelen aansluiten. 

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op met Talent4s of maak direct een afspraak voor een kennismaking. 

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of houden we een digitale kop koffie. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Talent4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Solar4s zitten specialisten die precies weten wanneer het seizoen begint en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Hierdoor zijn we altijd voorbereid.

Binnen Solar4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring. In het verleden hebben zij al meegelopen met grote projecten in zowel de particuliere als zakelijke markt.