Ontdek

Yacht4s

Yacht4s is de afdeling binnen Talent4s die zich bezighoudt met alle bedrijven die jachten of boten bouwen. Ook andere bedrijven gelieerd aan de maritieme sector vallen onder Yacht4s. Yacht4s is het aanspreekpunt binnen Talent4s wat de vakman levert die jouw bedrijf nodig heeft in de maritieme sector. Onze experts hebben meerdere jaren ervaring in de jachtbouw en weten precies aan welke kwaliteiten de vakman aan moet voldoen. Door korte lijnen en intensief contact met de medewerker creëren wij de optimale werksfeer. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor de lange duur of om slechts piekbelasting op te lossen. Alle varianten zijn bespreekbaar.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismaking. 

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of houden we een digitale kop koffie. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen voor het examen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Talent4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Yacht4s zitten specialisten die in contact staat met de grote bouwers en weten wanneer de grote projecten beginnen. Zodra de vraag toe neemt is Yacht4s al voorbereid.

Binnen Yacht4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring in de jachtbouw. Onze specialisten hebben op alle grote werven van Nederland gelopen en daar buiten.