Ontdek

Interior4s

Interior4s is de afdeling binnen Talent4s voor alle interieurbouwers. Interior4s heeft de vakman voor de CNC-afdeling tot het plaatsen van meubels. Binnen Interior4s zitten specialisten die kennis hebben van interieurbouw, hierdoor is het makkelijker om talent op te sporen en aan te bieden aan de interieurbouwers van Nederland. Binnen Interior4s weten wij wat jij nodig hebt. Wij leveren toppers voorzowel de lange duur als de korte duur. Alle constructies zijn bespreekbaar. Ga voor goed personeel en kies voor Interior4s.

Start

Onze methode

1. Neem contact op

Onze expert zit al op jou te wachten. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismaking. 

2. Afspraak

De eerste kennismaking komen wij graag bij jullie langs of houden we een digitale kop koffie. Hier maken wij gelijk een profielschets wat voor personeel jouw bedrijf nodig heeft.

Tip!

Meld je aan bij de Talentenfabriek!

3. Opzoek

Talent4s heeft een gigantische database met vakpersoneel uit verschillende branches. Hierdoor kunnen wij vrijwel direct de vakman leveren die jij nodig hebt.

4. Aan het werk!

Na de perfect match krijg je gelijk alle informatie die je nodig hebt. Door in het begin wekelijks contact en korte lijnen gaan we voor een optimaal rendement.

Veel gestelde vragen

Ja, binnen Talent4s hebben wij een eigen VCA app waarbij je in verschillende talen kan oefenen. De meeste van onze vakmannen hebben al een VCA of gaan dit halen.

Doordat Talent4s verschillende divisies heeft en elke divisie heeft een expert die echt weet wat er nodig is op dat vakgebied. Op die manier weten wij direct of een kandidaat aan de eisen voldoet.

Binnen Interior4s zitten specialisten die in contact staat met de grote bouwers en weten wanneer de grote projecten beginnen. Zodra de vraag toe neemt is Interior4s al voorbereid.

Binnen Interior4s zitten specialisten met meerdere jaren ervaring in de interieurbouw. Onze specialisten hebben op alle grote projecten van Nederland gelopen en daar buiten.